Retourneren

Is het product niet helemaal wat u er van had verwacht? Of per ongeluk het verkeerde besteld? Retourneer gratis binnen 30 dagen. Hoe gaat dit in zijn werk? Stuur het product in een stevige doos, voorzien van een copy van je factuur naar:

PlayMoGym
T.a.v. retouren
Markt 13 N
6851 AG, Huissen

Schrijf op de factuur het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag + verzendkosten (verzendkosten vervallen bij behoud gedeelte bestelling) teruggestort kan worden . Je krijgt dit bedrag dan binnen 7 dagen na ontvangst van de retour gestort op je rekening.

Het vermelden van een retour REDEN is niet verplicht maar stellen we wel op prijs.

U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wij zullen het bedrag binnen 7 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

PlayMoGym vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 7 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Op te downloaden producten, zoals e-books, geldt geen retourrecht of bedenktermijn. Met de aankoop van een dergelijk product zie je hier dus van af.